Rust en natuur onder de rook van Amsterdam

Omgeving

Als u van de natuur en rust houdt bent u bij De Rietbroek op de juiste plek. In Waterland zijn verschillende wandel-, fiets- en steptochten, variërend van 10 tot 25 km. Deze tochten voeren u door het polderland met zijn karakteristieke stolpboerderijen en veenriviertjes, langs de oever van het IJsselmeer en door pittoreske dorpjes.

In de winter als er genoeg ijs ligt kunt u vele schaatstochten rijden. U kunt voor de deur opstappen! Ook leuk: kijken naar of meezeilen met de historische ijszeilboten op het IJsselmeer.

Op korte afstand van De Rietbroek liggen de plaatsen Marken, Volendam, Edam en Broek in Waterland. Er is in de buurt veel te zien en te doen. Zo kunt u b.v. naar Zaanse schans, Nemo, kaasmarkt Edam en Alkmaar, Anton Heyboer en diverse Musea.

Ook Amsterdam is vanuit De Rietbroek prima te bereiken. In slechts 15 minuten brengt het openbaar vervoer u naar het Centraal Station. Amsterdam heeft veel te bieden: musea, restaurants, bars, discotheken, Artis, een wandeling over de grachten, slenteren door de Jordaan of de Pijp. U zult zich niet vervelen!

Links

We hebben een aantal relevante webadressen voor u op een rijtje gezet. Deze links kunnen u helpen bij het samenstellen van het programma tijdens uw verblijf op De Rietbroek.

Wilt u meer informatie?

Vul svp het informatieformulier in als u meer informatie wilt over De Rietbroek, of wanneer u onze vakantiewoning wilt reserveren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Jantine Kr├╝se
Oudelandsdijkje 8
1141 PH Monnickendam
Tel: 020-4363357